Totale interieurverzorging

Van het reinigen van uw sanitair tot het onderhouden van uw vloer: dankzij RDK werkt u in een hygiënische omgeving. Wij helpen al jarenlang vele tevreden klanten in de omgeving van Oost-Nederland met hun totale interieurverzorging. Besteed ook de schoonmaak aan ons uit en wees gegarandeerd van een schone omgeving.

Complete interieurverzorging

Ook een schone en hygiënische ruimte? RDK doet uw totale interieurverzorging en staat garant voor hygiëne. Zo onderhouden en reinigen wij uw sanitair, vloeren en open ruimtes. Als u wilt vullen we ook afvalzakken en sanitaire producten aan, zoals wc-papier en papieren handdoekjes. 


Voor veel bedrijven en instellingen maakt RDK al jaren naar tevredenheid schoon. Wilt u referenties? Deze kunt u bij ons aanvragen. Onder de tevreden klanten zijn bedrijven, winkels, artsenpraktijken, stichtingen, woningbouwcorporaties en Verenigingen van Eigenaren uit de gehele Achterhoek en Gelderland. Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw pand? Neem contact op met RDK.

Neem contact op

Professioneel vloeronderhoud

Heeft u grote vloeroppervlaktes, maar niet de juiste middelen om uw vloer te onderhouden? Het reinigen en onderhouden van verschillende soorten vloeren vergt veel kennis en ervaring. Elke vloer heeft specifieke onderhoudseisen. Zo spelen het materiaal, de leeftijd en gebruiksintensiteit een belangrijke rol bij het onderhoud. Vraag daarom schoonmaakbedrijf RDK voor het vloeronderhoud in uw pand. Niet-natuurlijke of natuurlijke vloeren zullen weer stralen. Heeft uw vloer vakkundig onderhoud of reiniging nodig? Neem contact op voor de mogelijkheden.

Neem contact op

Voor de behandeling van het interieur

reiniging toiletvloer reinigen plafond reinigen vloeren

Na de behandeling van het interieur

schoonmaken toiletvloer plafondreiniging vloerreiniging