Vakkundige gevelreiniging

Neem contact op

Gevelreiniging voor een stralende gevel

Kan uw gevel wel een opknapbeurt gebruiken? Gevelreiniging geeft uw gevel een nieuw uiterlijk. Gevelbekleding die niet poreus is, zoals damwand en trespa, wordt handmatig gereinigd en afgespoeld. Hierbij wordt gebruikgemaakt van milieuvriendelijke middelen, die het vuil op de juiste manier verwijderen. 


Niet poreuze gevels worden uiteraard niet met hogedruk gereinigd, omdat dit voor beschadiging kan zorgen. Een beschadigde gevel heeft als gevolg dat de gevel eerder vuil wordt. Om die reden hebben wij voor niet poreuze gevels een speciale reinigingstechniek, die meer voorzichtigheid biedt. Neem contact op voor de mogelijkheden.

Neem contact op

Hogedrukreiniging van gevel of straatwerk

Een gevel of straatwerk van bijvoorbeeld steen of beton kan weer als 'nieuw' worden. Deze materialen worden onder regelbare druk met een hoge temperatuur water schoon gespoten. Voor een langdurig effect van de schone gevel impregneren wij desgewenst de gevel. Het impregneren zorgt ervoor dat deze vocht- en vuilafstotend wordt. Heeft u geen idee van welk materiaal uw gevel is? Geen probleem, schoonmaakbedrijf RDK analyseert uw muur en zorgt voor de juiste reiniging. Neem contact op voor het maken van een afspraak.

Neem contact op

Voor de gevelreiniging

straattegels reinigen baksteen muur reinigen professionele reiniging pand

Na de gevelreiniging

baksteen schoonspuiten schoonspuiten rode bakstenen schoonmaakbedrijf exterieur